Abrikosdessert

(4 personer)
4-5 store Marcipan Makroner
eller 8-10 små
1 dl appelsinsaft
1 1/2 - 2 dl abrikosmos
Creme:
(2 æggeblommer, 2 spsk sukker, 1 spsk majsstivelse, 2 1/2 dl fløde, 25g grofthakkede mandler, 2 dl piskefløde)
Endvidere: Kandiserede violer
  
Kom Marcipan Makronerne i en serveringsskål (bræk dem evt. i lidt mindre stykker). Dryp med appelsinsaften og kom abrikosmosen over. Pisk æggeblommer og sukker sammen til cremen og rør majsstivelsen i.
Bring fløden i kog. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring det i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Tag gryden fra varmen og rør de grofthakkede mandler i. Lad cremen svale. Vend flødeskum i. Læg cremen på abrikoserne og drys med kandiserede violer.